De wereld volgens Gert-Jaap…

Archive for april 6th, 2007

Het CWI en Internet

vrijdag, april 6th, 2007

Wij hebben een vacature bij ons in het bedrijf. Oplosbaar zou je zeggen en voorlopig ga ik er van uit, dat dát ook wel gaat lukken. Alleen het CW is niet bepaald meewerkzaam. Er bestaan de wereld aan vacature sites, waarvan die van het CWI publiekelijk toch wel één van de meer relevante is, of beter gezegd was. www.werk.nl is vernieuwd, maar niet verbeterd. Eigenlijk compleet onbereikbaar en disfunctionerend.

Dat het je als werknemer – werkloos of niet – schier onmogelijk gemaakt wordt om je digitaal in te schrijven bij het CWI is al veelzeggend. Dat een werkgever zijn vacatures daar pas met veel pijn en moeite geplaatst krijgt, is ook al niet veelbelovend. Excuus, onze site heeft het druk. Ja, maar waarmee? Het kan enige uren duren voordat u uw automatisch gegenereerde e-mail antwoord krijgt, registreer u alstublieft niet nogmaals.

Onder het kopje ‘actuele storingen’ worden 13(!) items besproken, respect, 13 actuele storingen.‘Problemen met e-mail van of via werk.nl.’, ‘De verbinding met werk.nl wordt verbroken en vervolgens kom ik niet meer op de site.’ én Mijn account of CV is sinds 12 november verdwenen. Wat is er gebeurd?’. Wij doen ons uiterste best de fout te achterhalen en te corrigeren. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Dat moest er nog bijkomen.

En dan zal dit CWI – als zogenaamde ketenpartner – samen met de gemeente een batterij integratie trajecten gaan uitvoeren. Dat belooft nog wat. Vraag het hét CWI. Nou, ik dacht het niet. Het enige antwoord luidt: Onze welgemeende excuses voor het ongemak én daarvan kan je niet eten ….. Behalve degenen die bij het CWI werken uiteraard en daar is nog een hoop werk te doen.